De Put had na een twaalfde rozetgang van mercurius het dappere besluit genomen dat er iets gedaan moest worden aan DAS KAPITAL. Zij hadden genoeg van het stramien die bij een witte kubus om de hoek komt kijken.

‘Voor ons geen gratis glaasje prosecco om vervolgens semi-geinteresseerd te reageren op iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis.

Neen. 

Zij gingen ditmaal voor de verpaupering van de kunstwereld

De Verpaüpering van de Kunstwëreld is dit jaar hoogstwaarschijnlijk niet gebaseerd op Mario Merz en zijn Iglo,  omdat dit maal Kenia W. Slingerland, Jos Remmels en Mees Pineau zichzelf lijken tentoon te stellen.  Ook zou U Pütistische Lësbische Künst kunnen aantreffen, uit het heden, in samenwerking met Gallerij Galerei.

 Promo bericht voor South explorer 2021

1Promobericht van South Explorer website verwijderd nadat het succesvol verpauperen tot een belangenverstrengeling leidde tussen honden en kattenmensen.

Dit bleek een daverend succes en de Put kreeg lovende recensies van spraakmakende figuren in de Rotterdamse kunstscene.

‘‘Ik bezocht de locatie op zondag en ben behoorlijk geschrokken van het ambitie niveau.

Om te beginnen was de deur dicht. Na veel kloppen werd er open gedaan.

Er waren slechts 2 ateliers te bezoeken. De ontvangst bij het ene atelier was wel hartelijk en na mijn vragen werd me iets meer duidelijk ”..” Het andere atelier was een bizarre ervaring, ik twijfelde of ik in een performance gekomen was. Maar werd toch echt na enkele minuten gevraagd te vertrekken omdat er veel bezoek zou komen. Ik snapte er niets van.’’

Anoniem organisator kunstroute

En ook.

‘’Ik was in Putsebocht 3 en dat was zo erg dat ik ontdaan en snel weer gegaan ben. Als SE-bezoekers die op zo een plek komen daarna nog zin / moed hebben om elders hun geluk te zoeken vind ik dapper.’’

Anonieme bezoeker

Het faalangst gehalte van het kunstenaarscollectief ligt hoog. Het gezelschap heeft daarom besloten dat een Verpaupering van de kunstwereld || enkel tot teleurstelling zal leiden. Zodoende heeft Jojanneke van der Spek, na een vergadering van de wassende maan besloten dat komende editie van de South explorer in het teken zal staan van Ongevraagd advies in de Put.

Einde bericht

– In de onderstaande video kunt U iets anders bekijken

deze website wordt vervolgd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: